Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středu proběhlo v New Yorku slavnostní promítání muzikálu Cyrano a středem pozornosti byla jednoznačně herečka Haley Bennett (34). Představitelka hlavní hrdinky Roxanne vystavila na odiv napěchovaný dekolt v šatech Dolce & Gabbana.

Bennett režíroval ve filmu její manžel Joe Wright (49), s nímž má tříletou dceru Virginii. Jsou spolu od roku 2018. Vztah zveřejnili krátce po režisérově rozchodu se skladatelkou Anoushkou Shankar, s níž byl ženatý sedm let a má dva syny.

Haley, kterou si můžete pamatovat z filmů Hudbu složil, slova napsal či Dívka ve vlaku a v poslední době také z dramat Americká elegie a Ďábel, je také skvělou zpěvačkou a tanečnicí.

Přestože na škole trpěla před vystoupeními nervozitou, ze které jí naskakovala vyrážka, dnes je to zcela jiný příběh.

„Byla jsem velmi plaché a stydlivé dítě. Než jsem šla na jeviště, osypala jsem se,“ přiznala listu The Guardian.

S nervozitou bojuje dodnes, ale zvládá ji ukočírovat. Právě „vysněná“ práce na Cyranovi jí v tom pomohla. Kvůli roli spolupracovala s koučkou herců Gretou Seacat.

„Nechodila jsem na hereckou školu, nestudovala jsem divadlo. Pomohlo mi to ponořit se do metodické techniky hraní, spíš než přemýšlet o strachu a vlastních pocitech nedostatečnosti,“ popsala spolupráci.

Snímek měl premiéru na filmovém festivalu v Telluride v září loňského roku, v prosinci byl pak promítán v Los Angeles. Pro veřejnost bude uveden 25. března v USA a Británii, česká premiéra je stanovena na 31. března.

Související témata:
Cyrano z Bergeracu

Reklama

Další články

Načítám