Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhých pár měsíců vydržela Hanka Mašlíková (41) s delšími vlasy. Tento týden se vnadná kráska s nadšením vrátila ke střihu na kluka.

„Moc se mi stýskalo po krátkých vlasech. Dokonce také fanoušci na Facebooku mě houfně prosili, abych se vrátila ke krátkým vlasům," svěřila se nám modelka krátce po zásahu dvorního kadeřníka Martyho Tyla, kterému asistovala kolegyně Lenka Walderová.

Proměna nebyla ale vůbec jednoduchá. Mašlíková měla totiž své mikádo zahuštěné fixním vlasovým příčeskem. „Pro laika by se dalo říct, že vlasy na Hančině hlavě držely na takové speciální izolepě. Je to jeden ze způsobů, jak dodat vlasům kýženou délku a hustotu,“ vysvětluje vlasový mág Marty Tyl.

Z návratu k původní délce je Hanka nadšená. „V salónu mi nejen udělali přirozenější blond barvu, ale nový sestřih je úžasně variabilní. Můžu vlasy nosit na patku, nebo na krátké mikádo," tetelí se modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám