Hlavní obsah
Článek

Už ve třetím ročníku se zpěvačka a herečka Eva Burešová (30) ujala role porotkyně v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kterou sama před třemi lety prošla. "Pořád je to těžké, i když ne tolik. Ale přece jen jsou tam zase jiní lidé a jiní soutěžící," řekla Super.cz.

"Pro mě je těžké říkat jim, jak co dělají nebo nedělají, zvláště když jsou to tak velké české pěvecké hvězdy," přiznala. Špatně se jí řeší negativa třeba u účinkujících, kteří jsou i o třicet let starší než ona, a mají za sebou řadu zkušeností ve světě šoubyznysu.

"Ale já nejsem taková, abych říkala něco jen proto, abych vypadala, že jsem hrozně chytrá. To nedělám. Ale myslím si, že přece jen o té hudbě a tanci něco vím, takže hodnotit můžu. Ale nechci ze sebe dělat něco víc. Ale baví mě to a ráda bych si tam aspoň jednou zase vystoupila," vysvětlila.

Při našem rozhovoru jsme zjistili, že Eva má i zatím nesplněný sen. Ráda by vyzkoušela další velkou soutěž jako účinkující - StarDance. "Zatím mě neoslovili, ale kdyby k tomu došlo, už tam jsem a piluju taneční kroky. Tu show miluju a sleduju už spoustu let. Má to obrovskou úroveň a prestiž a je pořád na co koukat. Kdyby mě oslovili, neváhala bych," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám