Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Kristelová (44) se sice mnohokrát svlékla před objektivem fotoaparátů a dokonce nafotila odvážné fotky pro známý pánský magazín s logem zajíčka. Hranici mezi aktem a pornografií by ale nepřekročila ani za všechny peníze světa.

„Ani za desítky miliónů bych se nenechala nafotit do těch barevných časopisů, kde je to všechno jen o roztažených nohách. Já už jsem vdaná paní, mám rok a půl starou holčičku, takže na takové věci ani nepomýšlím," říká Katka.

Na křtu diáře fotografa Jakuba Ludvíka pro rok 2012 prozradila Katka svůj názor na akty žen s dřívějším datem narození. „Abych byla upřímná, tak to u starších žen nemám ráda. Mohla bych jmenovat určité dámy, které se nechaly nafotit nahé po čtyřicítce a vážně se mi to nelíbilo. Existují ale výjimky. Jedním z příkladů je třeba Mahulena Bočanová, která je nádherná a zraje jak víno," odkazovala Kristelová na hereččin nový akt od Jakuba Ludvíka.

Moderátorce večera nakonec dala za pravdu sama Bočanová (57): „Doma ať se svlékají ženy až do sta let. Když se odhalí před objektivem, tak to už záleží na umění toho daného fotografa."

Reklama

Další články

Načítám