Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká pořádná večerní róba! Její budoucí nositelka však musí počítat s tím, že je lepší v ní spíš jen sedět. Do nezáviděníhodné situace se ale dostala modelka Yasmin Le Bon, která se v šatech z desítek metrů dlouhé a těžké látky musela projít po přehlídkovém mole před zraky stovek lidí. Červené šaty s dlouhou vlečkou totiž vážily zhruba stejně jako ona - 50 kilogramů.

Honosná róba z hedvábí s kovovými výplněmi na korzetu i v dolní části sukně pochází z dílny francouzského návrháře Stephana Rollanda a právě tento model byl hřebem celého večera. Se správným rozmístěním téměř nekonečné vlečky přitom modelce museli pomáhat dva asistenti. Šaty měřily podle britského deníku Daily Mail ve své nejdelší části 45 metrů.

Podobně efektní modely však Rolland předvedl v průběhu celé úterní show konané v Paříži. Vládly jim jednoduché siluety s plastickými aplikacemi, luxusní materiály a barvy černá, červená, zelená a slonová kost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám