Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Hayes (28) fanouškům na sociální síti přiznala, že našla ztracené sebevědomí poté, co zhubla necelých 20 kilo a vzpamatovala se z hrůz, které si na ni život přichystal. Vítězka britského Love Islandu si v posledních letech prošla peklem, jen co je pravda.

Loni na jaře přiznala rozchod se snoubencem Danem Lawrym. Ten přišel půl roku poté, co v 19. týdnu těhotenství potratila. Šlo o jejich druhé dítě a při potratu Jessica málem přišla o život. Po něm dokonce pomýšlela na sebevraždu.

Dlouho se dávala dohromady, nakonec v sobě ale našla sílu. Změnila životní styl a kila šla dolů sama. Dokonce i znovu našla lásku, i když identitu nového partnera zatím neprozradila.

„Cítím, že jsem to zase já, ale v lepší verzi. Mám zdravou váhu. Když se dívám na své staré fotky, nepoznávám se,“ přiznala.

„Mám za sebou dvě těhotenství a vždycky jsem měla problémy shodit kila, která jsem během nich nabrala. Zkrátka jsem nežila zdravě. Dospěla jsem do bodu, kdy jsem neměla žádné sebevědomí a cítila se jako troska,“ nechala se slyšet.

Motivací ke změně jí byl hlavně syn Presley. „Řekla jsem si, že se musím zmátořit kvůli synovi. Měla jsem nadváhu, teď jsem v normě,“ doplnila.

Dodala, že zhubla díky stravovacímu plánu, který jí byl vytvořen na míru, a pravidelnému cvičení. Do posilovny chodila dvakrát týdně a zadařilo se.

Reklama

Další články

Načítám