Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořad amatérských kuchtíků Prostřeno je primárně o vaření, ale pro zábavu soutěžících i diváků je součástí také již dobře známé „šmejdeníčko šmejdění“, kdy účastníci prozkoumávají domácnost svého hostitele a snaží se dozvědět něco víc o tom, jak žije.

Soutěžící napříč řadami v minulosti navštívili domy, byty ale i chaty a chalupy. Od těch luxusních, až po ty velmi skromné. V zásuvkách či skříních pak narazili na nejrůznější předměty a mnohdy díky tomu došlo na komické situace, kdy se hostitel u stolu rděl.

Čtvrteční hostitelka Petra své soupeře pozve do bytu kamarádky, kde obývá jeden malý pokoj se svým manželem i dvěma dětmi.

Petřiným soupeřům je na první pohled jasné, že jejich hostitelka žije skromně a víc si v tuto chvíli dovolit nemůže, ale prý by mohla lépe uklidit a navíc je v mísnosti silně cítit cigaretový odér. Největším šokem je pro ně informace, že čtyřčlenná rodina sdílí jen jednu postel. Podívejte se na ukázku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám