Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stres, časový pres a přítomnost kamer. To všechno umí zacloumat s nervy účastníků pořadu Prostřeno. Petra, která bude vařit ve čtvrtek, působí na své spoluhráče jako věčně usměvavá pohodářka, ale během krátké chvíle se po jednom telefonátu všechno změní. Před kamerami dojde na slzy.

Z ukázky je patrné, že to v Petře vřelo už během příprav večeře, kdy ostatní soutěžící šmejdili po bytě a hostitelka doháněla poslední resty v kuchyni. Pak navíc Petru vykolejí hovor s partnerem.

„Proč do mě takhle šťouráš? Já nic nestíhám, nic se mi nedaří, nemám ještě uvařeno, nemám nic ty vo*e,“ pláče do telefonu.

Křik varuje hosty, že je s Petrou něco v nepořádku a přijdou ji do kuchyně utěšit. Je patrné, že atmosféra bude hned zkraje večera vyhrocená. „Byl jsem z toho hodně překvapen, že si to hostitelka, která je veselé, příjemné děvče nechá líbit,“ komentuje situaci další účastník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám