Hlavní obsah
Článek

Má to štěstí, že doba koronavirové pandemie na Josefa Maršálka nezafungovala negativně, na rozdíl od jiných lidí pracujících v gastronomii. Známý cukrář nemá vlastní kamennou provozovnu, a tak mohl tvořit bez omezení. „Nevyvíjíme atomové zbraně ani ponorky. Lidé vždycky budou jíst,“ zdůvodňuje situaci Maršálek na narozeninách Jana Přeučila.

Maršálka diváci vídají i v druhé řadě reality show Peče celá země. „Další řada je jiná v tom, že do první řady jsme šli neposkvrnění, druhá řada je o něčem jiném. Soutěžící už mají srovnání s první řadou, vědí, co je v soutěži čeká. Navíc máme všichni srovnání s vítězkou Petrou Burianovou a každý soutěžící chce kus jejího koláče,“ popisuje rozdíl nových dílů Maršálek.

Druhou řadu oblíbené televizní show natáčel tým v době vrcholící pandemie. „Měli jsme obrovské štěstí, že nás nepotkalo to, co kolegy ve StarDance. Nemuseli jsme takto improvizovat. Všechno bylo odklepnuto na první dobrou,“ usmívá se cukrář, který pekl i pro anglickou královnu Alžbětu II.

Josef Maršálek ve vtipu prohlásil, že ingredience používané v cukrařině mají pozitivní vliv na obranu proti covidu. „Já to říkám pořád. Cukr, čokoláda, máslo a vanilka,“ směje se Josef Maršálek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám