Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to již sedmnáct let, co soutěžila v reality show VyVolení. Věru Patt ale lidé poznávají i po tak dlouhé době. Energická blondýnka vystřídala mnoho povolání. Působila jako dýdžejka, pokoušela se uplatnit jako moderátorka, dabérka, prodávala v řetězci s nábytkem nebo dělala produkci. My jsme ji potkali v divadelním baru nově zrekonstruovaného divadla Metro.

„Ze showbyznysu jsem se stáhla po narození mého krásného vnuka Samíka. Dělám v realitách. Dostala jsem nabídku pracovat v tomto baru v moderním divadle,“ pochvalovala si novou pracovní příležitost čtyřiapadesátiletá blondýna. „Jsem v prostředí, které mám ráda, jsem obklopená lidmi, na které se dívám v televizi. Je to hezké, že je budu obsluhovat,“ řekla Super.cz.

Ptali jsme se Věry, jestli se potkává s některými kolegy z VyVolených. „S některými ano, ale ne se všemi. S Terkou Pergnerovou máme kontakt. Mám kontakt s Mončou (Monika Chrobáková, pozn. red.) , Wendy (Václava Zapletalová, pozn. red.), S Haničkou (Hana Gajdošová, pozn. red.), Petrem Zvěřinou. Já bych už ale na Vyvolené nevzpomínala. Každý máme svůj život a jsme jinde. Je to už jiné,“ míní Věra.

Patt prý stále poznávají lidé. „Byla jsem zaměstnaná v nábytkářském komplexu. Pořád mě lidé poznávali, až mě vyrazili. Pan ředitel říká, že se mu to nelíbí, a tak mi neprodloužili smlouvu,“ dodala Věra Patt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám