Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pamatujete si na slova „prozvoním tě“? Přestože jde o český novotvar, pomalu se může zapsat mezi retro výrazy. Jeho původní význam byl volaného prozvonit a zavěsit. To už v dnešní době, kdy roste komunikace online, není potřeba.

Jestli jste se narodili v roce 1990 a dříve, určitě si pamatujete na svůj první mobil. Mohli jste na něm hrát hada nebo volat a posílat SMS. Jenže kredit byl hned pryč, a tak jedinou možností, jak komunikovat s kamarády, bylo „prozvánění“. Stejně tak vašemu vyvolenému jste dali najevo svůj neutuchající zájem častým „prozváněním“, protože kapesné už jste utratili za ledvinku a cédéčko Kelly Family.

Doba si žádá změnu

Na tento archaismus můžeme dnes jen vzpomínat. Není už vůbec potřeba. Naprostá většina komunikace se přesouvá do online světa. Chceme být ve spojení s našimi dětmi, kamarády, datovat, sdílet videa a fotky na sociální sítě, kdekoli se právě nacházíme. A to vše ideálně rychle a bez závazků.

Data a volání pod kontrolou i na předplacené SIM kartě

Nechcete se uvazovat, a přesto mít kredit i volání pod kontrolou? Řešení je jednoduché. Pořiďte sobě nebo své ratolesti předplacenou SIM kartu Datamanie. V dnešní moderní době se už bez internetu neobejdeme, a tak oba nabízené tarify obsahují slušnou porci dat. Vybere si každý.

Potřebujete mít přehled, jestli dítě dorazilo v pořádku po škole na kroužek? Pak je pro Vás ideální první tarif, který nejvíce využijí rodiny. Kdykoliv je to nutné, dítě Vám může zavolat nebo napsat. Za 299 Kč měsíčně totiž získáte 3 GB dat a 100 minut volání do všech sítí.

Doba, kdy jsme hledali restauraci nebo pobývali v nákupním centru, protože má Wi-Fi zdarma, je dávno pryč. Stačí si pořídit druhou variantu předplacené SIM karty Datamanie za 299 Kč a získáte 7 GB dat. To už je pořádné množství dat. Budete moct například surfovat na internetu nebo odesílat kamarádům fotky či videa hned po akci, místo toho, abyste čekali na veřejnou nebo domácí Wi-Fi síť.

Každý měsíc na vás navíc čekají skvělé odměny. Co takhle sleva na mobilní telefon a příslušenství nebo e-kniha z O2 Knihovny? Stačí jen dobít kredit a odměna je vaše. Kredit je zapotřebí dobíjet měsíčně. Bojíte se, že zapomenete dobít? Pak je pro Vás vhodné automatické dobíjení. V aplikaci Moje O2 si můžete pohodlně nastavit automatickou platbu z platební karty, která bude zůstatek hlídat za Vás.

Další články

Načítám