Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Zounar konečně využil svoji fyziognomii a vyžívá se v roli novodobého doktora Cvacha v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Postavu nepříjemného lékaře ztvárnil tak, že by si před ním diváci nejraději odplivli. Herec to ale bere jako daň své profesi.

Díky znovunalezené popularitě se naopak těší z toho, že má více pracovních příležitostí i mimo obrazovku. Momentálně dostal nabídku stát se členem poroty, která bude hodnotit cirkusové umělce.

"Do cirkusu jsem se vrátil díky své tříleté dceři Claudii a úplně mě to nadchlo. Navíc dítě vydrželo dávat pozor. Cirkus nás úplně pohltil. Jako rodič jsem ocenil profesionální zázemí, a to právě i pro rodiny s dětmi. Žádný polorozpadlý stan, ale moderně vybavené šapitó. Překvapilo mě i to, jak bylo narváno," svěřil Zounar.

"Proto beru jako poctu, že jsem byl letos přizván do poroty. Já cirkusové umělce totiž jednoznačně obdivuji. V jejich případě se totiž žádná chyba neodpouští. Ono pokud lítají patnáct metrů nad zemí, tak v případě chyby na následky raději nemyslet," míní.

A co by si chtěl v cirkuse vyzkoušet? Takovou tu houpačku, jak na ni skočíte a druhý vyletí do vzduchu. Já bych tedy pouze skákal a vzhledem ke své váze by ten druhý letěl opravdu více než slušně. Ale jak je vidět na videu, vzal si mě na paškál klaun," uzavřel s úměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám