Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniel Radcliffe natáčí životopisné drama WEIRD: The Al Yankovic Story o slavném americkém zpěvákovi, skladateli, producentovi, komikovi, herci a režisérovi Alfredu Matthewovi Yankovicovi, jenž je známý pod pseudonymem „Weird Al“ Yankovic. Film vzniká pro stanici Roku.

Z obsazení filmového Harryho Pottera je Yankovic nadšený, měl ostatně co mluvit i do výběru, je spoluautorem scénáře.

„Nemám pochyb o tom, že tohle je role, pro niž si ho budou pamatovat budoucí generace,“ říká Yankovic na konto Radcliffa. „Když v roce 1989 vyšel můj poslední film Jak se dělá televize, učinil jsem prohlášení, že každých třiatřicet let, přesně jako hodinky, vyjde nějaký velký snímek. A jsem velmi rád, že dodržujeme termíny,“ žertoval.

Snímek má obsáhnout všechny aspekty komikova života, od jeho vzestupu ke slávě přes jeho nejslavnější parodické hity jako Another One Rides the Bus (Another One Bites the Dust), Like a Surgeon (Like a Virgin) nebo Eat It (Beat it) po jeho „proslule zkažený“ osobní život, jak stojí - v nadsázce - v oznámení.

Přátelé Yankovice naopak popisují jako v soukromí zdvořilého, stydlivého a introvertního. S manželkou Suzanne Krajewski má dceru Ninu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám