Hlavní obsah
Článek

Domácí drama prezidentky Kapky naděje Venduly Svobodové (52) graduje. Spekuluje se o tom, že manžel Patrik Auš, který se od ní odstěhoval do hotelu, jí byl nevěrný. Zatím není jasné, kdy, s kým a kolikrát. "Já k tomu nic říkat nechci," řekla Super.cz smutným, ale vyrovnaným hlasem Vendula.

To, že by kvůli případnému rozvodu svolala tiskovou konferenci, jako to udělala Alice Bendová, rozhodně nemá v plánu. "K tomu snad nedojde," míní Vendula, která má teď velmi těžké období. V sobotu to bude pět let, kdy její první manžel, Karel Svoboda spáchal sebevraždu.

"Jsou to soukromé věci a na všechny otázky budu odpovídat pouze no comment," řekla Super.cz Vendula. "Děkuji, že to budete respektovat. Já ani nechci číst, co se o tom píše," dodala rezignovaně.

Oba celostátní bulvární deníky včera Vendulu i Patrika celý den sledovali. Podle fotek shodně došli k názoru, že manželé kvůli Vendulinu synovi Jakubovi předstírají, že se mezi nimi nic zvláštního neděje. Patrik jezdí do jejich domu vypravovat nevlastního syna do školy a je přítomen, i když se ze školy vrací.

Patrik s Vendulou společně nestrávili už ani vánoční svátky. Patrik byl několik týdnů v Indonésii kvůli svojí firmě s nábytkem, vrátil se až po Vánocích a doma se s manželkou v podstatě míjeli. Vendula se synem a kamarádkou odlétala na Silvestra na dovolenou do Egypta.

Reklama

Další články

Načítám