Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novým audiovizuálním počinem se nám pochlubila zpěvačka Lucie Vondráčková (44). Vydala nový videoklip k písni Tak nebuď prekvapená, která je součástí jejího posledního alba Láskověty. Protože text napsal legendární Kamil Peteraj známý jako dvorní textař Mariky Gombitové nebo Mira Žbirky, logicky zpívala slovensky.

"Měla jsem z toho trochu strach a respekt, ale pan Peteraj byl s námi ve studiu, takže jsem věděla, že jsem v dobrých rukou a že snad tuhle krásnou řeč nezkomolím. Byl laskavý, ale přísný, nic mi nedaroval," přiznala. A co jí dělalo ve slovenštině největší problém? "Slovenština je daleko měkčí a jemnější. Jejich L, Š a Ž je oříšek, tedy oriešok," řekla Super.cz zpěvačka.

V klipu, z něhož vám přinášíme ukázku a který se natáčel na zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou, také tančí spolu s tanečníkem Lukášem Hodanem, s nímž tančila už v klipu k písni Vzkaz v lahvi. A nemohli jsme si nevšimnout, že opět oblékla svatební šaty, stejně jako ve videoklipu k písni Růže.

"Vlastně všechny šaty jsou svatební, zapůjčené ze svatebního salonu v Mostě. Krásně se v nich tancovalo. Člověk měl pocit, jako by se ocitl při natáčení nějakého historického filmu. Mimochodem u diváků nejvíc bodují ty černé na konci. A nevěsty se mě často ptají na korunku. Ta byla dělaná na míru," prozradila Vondráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám