Hlavní obsah
Článek

Herečka Jane Seymour (73) patří k dámám, které oslňují i v babičkovském věku. Vitální sedmdesátnice je hvězdou snad každé filmové premiéry. Nepřehlédnutelná byla i na slavnostním uvedení snímku Ruby's Choice, který se konal v australském Sydney. V rudé róbě byla za neskutečnou šťabajznu. Vynikala především její štíhlá postava a zářivý úsměv.

Seriálová Doktorka Quinnová se pořád udržuje ve výtečné kondici a je to znát. Legendární Bond girl ještě před čtyřmi lety ozdobila obálku Playboye. Tehdy se nechala slyšet, že si připadá víc sexy než zamlada. Co se týče hraní, není divu, že ji režiséři obsazují do rolí nejen jejích vrstevnic, ale i výrazně mladších žen.

Jane Seymour je sice čtyřikrát rozvedená, ale po šedesátce konečně našla lásku v podobě režiséra Davida Greena (73). Nechce se ani věřit tomu, že herečka tvrdí, že ji muži pokaždé opustili kvůli tomu, že se zamilovali do jiné ženy. Šarmantní dáma ale dřívější vztahové karamboly bere s nadhledem a je ráda, že i po šedástce našla spřízněnou duši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám