Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jevišti má v představení Hedwig Roman Tomeš (36), který ztvárňuje roli genderqueer zpěvačky, parťáka, respektive partačku. Roli chorvatského hudebníka, který je i životním partnerem Hedwigy, ztvárňuje zpěvačka Vendula Příhodová, která před lety excelovala v Hlasu Česko Slovenska a nyní ji můžeme pravidelně vídat v pořadu Máme rádi Česko, kde zpívá v doprovodné kapele.

Zatímco Roman se stává na jevišti ženou, Vendula se převtělí do muže. "Musím říct, že je to velmi osvobozující. Nemusíte řešit, jestli jste dostatečně krásná nebo vám není vidět nějaký fald či podbradek. Rocker tohle prostě neřeší a je to boží. Hrozně si to užívám," řekla Super.cz Vendula, která si jako předobraz své role vybrala kamaráda Vaška Noida Bártu (43), o čemž nám vyprávěla v našem videu.

Jediné nepříjemné, co na roli bylo, byl kostým a paruky, ve kterých se pořádně zapotila. "Paruky jsou tedy jako druhá hlava, jsou skvěle udělané. Ale pokud jde o ostatní, mám na sobě asi čtyři vrstvy, tak se potím opravdu hodně," přiznala Vendula.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám