Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomio Okamura dnes veřejně ohlásil odchod z televize Barrandov, kde měl od konce ledna moderovat nový pořad Dobrý večer, Česko! Odchod zdůvodnil tím, že mu ředitel televize neumožnil do studia pozvat šéfa lékařských odborářů Martina Engla.

Televize se překvapivě o odchodu Okamury dozvěděla od zástupců médií. "Jeho rozhodnutí nepředcházelo žádné jednání s vedením TV Barrandov," řekl Super.cz místopředseda představenstva TV Barrandov Janis Sidovský.

Nesouhlasí také s tvrzením, že mu zamítli výběr hosta. "Návrhy pana Okamury na výběr hostů jsme zvážili a s ohledem na dramaturgickou koncepci pořadu provozovatel TV Barrandov zamýšlel předmětný rozhovor s panem Englem zařadit aktuálně do dalšího pokračování pořadu, nikoliv do jeho startu v prvním týdnu vysílání," vysvětluje Sidovský.

"TV Barrandov zcela popírá, že by zamýšlela odmítnout v pořadu diskusi o jakýchkoli tématech veřejného zájmu. Předpokládali jsme, že panu Okamurovi poskytujeme výjimečný prostor k prezentování názorů a jeho postup komunikovat tuto záležitost přes média nepovažujeme za korektní," dodal Sidovský.

Reklama

Další články

Načítám