Hlavní obsah
Článek

V neděli 27. února zamíří na obrazovky již 9. řada show Tvoje tvář má známý hlas. Kromě kompletního seznamu soutěžících je už známé také složení poroty, ve které budou jak starousedlíci, tak nováčci.

O vítězství budou bojovat osobnosti z řad herců, zpěváků, moderátorů a influencerů. Osmičku soutěžících tvoří: Monika Absolonová (47), Denisa Nesvačilová (32), Iva Kubelková (46), Nikita Machytková, Václav Kopta (58), Saša Rašilov (51), Denis Šafařík a Martin Carev.

Jejich výkony budou hodnotit porotci Jakub Kohák (49) a Eva Burešová (30), které nově doplní herečka Petra Nesvačilová (38) a slovenský herec, scenárista, režisér a bavič Dano Dangl. V některých z předchozích řad se v porotě střídal VIP host, letos je ale uskupení porotců neměnné.

Diváci se také mohou těšit na nové herecké kouče. V minulosti tuto úlohu zastávala třeba Iva Pazderková, Jitka Čvančarová nebo herci Martin Dejdar a Patrik Děrgel. V 9. řadě bude soutěžícím s přípravou na show pomáhat sourozenecké duo Adéla a Dalibor Gondíkovi. Pořadem budou již tradičně provázet Ondřej Sokol (52) a Aleš Háma (50).

Reklama

Další články

Načítám