Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka Nicki Minaj (29) je známá svým netradičním vzezřením, ale většinou se spokojí s bláznivým a barevným líčením, oblečením a vlasy, tentokrát však Nicki dohnala panenskovskou image do dokonalosti. Ve svém novém klipu Stupid Hoe má počítačově zvětšené oči s dlouhými řasami, růžové vlasy, rty namalované na žluto a na lících několik teček jako roztomilé pihy... Zkrátka jako kdyby ožila jedna ze známých panenek Bratz.

Kromě ztělesnění panenky s obříma očima se Nicki vžila i do role primabaleríny, která se se zvednutou nohou nad hlavu točí na podstavci na zvuku hudby. Zde má Nicki naopak černé vlasy s hustou ofinou a modře nalíčené oči i rty.

Na rtěnce si zpěvačka nechává záležet i v běžném životě: „Nemůžu se vidět bez růžové rtěnky. Možná se bez ní obejdu pár dní, ale kdyby na světě už nebyla žádná růžová rtěnka, byla bych úplně marná,“ pronesla Minaj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám