Hlavní obsah
Článek

Zuzana Belohorcová (48) se v minulosti proslavila moderováním erotického pořadu Peříčko. Teď by klidně mohla podobný typ pořadu moderovat znovu. Pořád totiž vypadá skvěle a diváky u televizních obrazovek by určitě uměla pořádně nažhavit. S rodinkou je šťastná na španělském ostrově Tenerife, kde našla svůj druhý domov.

Na prosluněném ostrově se každý den vyhřívá v plavkách a není lakomá - o sexy snímky se ráda podělí se svými fanoušky. Zuza tentokrát zavtipkovala na téma svého pozadí, která vystavila na odiv v plavkách a prozradila, jak se jejímu zadečku říkalo. „To jsou panoramata, moje stará školní přezdívka „Belořiťka“ byla asi trefná,“ smála se Zuza, která se i po dvou dětech udržuje ve formě a pravidelně sportuje.

„Nemyslím si, že krása je vyhrazena jen pro mladé. Nechci vypadat jen mladě, chci se především dobře cítit. Krása ženy spočívá v tom, cítit se komfortně ve vlastní kůži, je o poznání a akceptování toho, kým jsme,“ prozradila své motto slovenská moderátorka, jež nejprve s manželem Vlastou Hájkem a dětmi Salmou a Neviem žila několik let v Miami.

Poté se přestěhovali do španělské Marbelly, ale moc dlouho tam nevydrželi.

„Zklamalo nás v Marbelle počasí. Bylo to tam na nás moc hogo fogo. Na Tenerife je život bližší tomu miamskému. Děti chtějí být více venku, na pláži, věnovat se sportům, kterým se věnovaly celý rok. Tady stále pršelo a byla zima. To nás trošku zklamalo,“ řekla Super.cz Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám