Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martina Gavriely (45) na tom v poslední době byla finančně hodně špatně a hrozilo jí dokonce, že přijde o střechu nad hlavou. Moderátorka žije v domě za Prahou a hypotéku přes 20 tisíc korun si už skoro nemohla dovolit. Kvůli snižování stavů přišla o práci asistentky. V nejhorší okamžik se ale ozvala Prima a nabídla jí hned dva pořady.

A Gavriely si může oddychnout. Za reality show Hotel Paradise, kterou bude měsíc provázet z Dominikánské republiky, si přijde podle zákulisních informací na 40 tisíc eur, tedy milión korun.

"Honorář nebudu komentovat," řekla Super.cz Gavriely, ale přiznává, že peníze byl jeden z důvodů, proč se rozhodla vrátit na televizní obrazovku.

"Abych řekla pravdu, vzala jsem to hlavně kvůli penězům, ale také proto, že je to fajn práce. Je to hodně o improvizaci, kterou miluju a ne o čtecím zařízení a sezení ve studiu," dodala Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám