Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Čističky vzduchu už se v našich domácnostech zabydlely a to nejen tam, kde přebývají alergici, malé děti nebo si osazenstvo neodpustí „domácího čouda“. Čistý vzduch však nemusí být výsadou domácností, a tak podobné výrobky našly upotřebení v kancelářích, restauracích i školách, vhod přijdou rovněž ve městech s vysokou koncentrací továren, automobilů či obecně zvýšenou prašností.

Sharp Plasmacluster KC860E

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povětšinou prospěšné čističky leckdy lákaly na svěžest alpského vzduchu, nejnovější produkt firmy Sharp vám žádný mýtický „vítr z hor“ neslibuje, ale díky moderní metodě plazmaklastrové technologii produkce iontů a čtyřem druhům filtru nabízí maximální účinnost. V podstatě se jedná o čističku, ionizátor a zvlhčovač v jednom. Pokud se bojíte obtížného štelování, nemusíte - vše za vás mohou zařídit přesné senzory. U čističek je zásadní informací, jak velký prostor dokáže obhospodařit, a tento model garantuje 100% výkon do místností s rozměrem 48 metrů čtverečních. Nevíme, jak u vás, ale na náš obývák to bohatě stačí!

Panasonic MW-10EB-K

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co si představit pod slovem fotorámeček je dnes jasné. Digitální fotky na stylovém displeji už zdomácněly na nejednom krbu, pracovním ponku či nočním stolku a jedná se nejen o příjemný dekorační prvek. Panasonic MW-10EB-K však posouvá definici fotorámečku o několik stupňů výše.

Fotorámeček od Panasonic

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní a multifunkční výrobek v sobě skrývá nejen možnost zobrazování fotografií (až 4GB!), ale i budík, rádio, hodiny, kalendář, přehrávač CD a iPod dock, díky němuž si můžete přehrávat videa! Přísun materiálu také můžete zajistit přes USB nebo SD kartu. Součástí balení je dálkové ovládání. Čili fotorámeček? Spíše malé centrum domácí zábavy!

Nokia N9 16GB Black

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nokia N9 byla právem řazena mezi nejočekávanější chytré telefony posledních měsíců! Tělo telefonu je elegantní, působí seriozně a přitom nabízí maximální odolnost a to včetně displeje, který patří k tomu nejlepšímu, co můžete na moderních telefonech nalézt. O svižný chod se stará procesor s frekvencí 1 GHz doplněný o 1 GB operační paměti a grafické jádro. K modernímu telefonu samozřejmě patří i fotoaparát, zde parádní osmimegapixelový s optikou Carl Zeiss.

Unikátní operační systém v Nokia N9

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fanoušci se mohou těšit na unikátní operační systém MeeGo v akci, tedy mimo jiné na jednoduché ovládání pomocí technologie Swipe! (už žádná tlačítka) a slušnou výbavu, co se týče aplikací, kterým je dopřán příjemný prostor 16 GB. Určitě potěší Ovi Mapy s bezplatnou hlasovou navigací pro řidiče i pěší. Propojení s online obchodem pak zajistí, že se nebudete nudit, stejně tak zde najdete mnoho praktických vychytávek.

Další články

Načítám