Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se setkali naposledy při představení série Guru, režisér Biser A. Arcihtev i jeho žena Veronika Arichteva (37) nám slibovali, že se brzy dočkáme jejich další spolupráce po seriálech Vyprávěj a První republika. A je to tady.

Televize Nova začala na přelomu ledna a února s natáčením nového romantického komediálního seriálu O mě se neboj, kde Biser režíruje Veroniku v příběhu rozvádějící se matky dvou dětí a mladého sebevědomého právníka, jehož ztvární Václav Matějovský. Toho diváci znají ze seriálu Ulice a jde o jeho první velkou roli.

„O mě se neboj je romantická komedie založená na střetu dvou rozdílných světů a povah mladé mámy v nesnázích a sebevědomého úspěšného právníka, který díky své lehkomyslnosti projede jedno z jejích rozvodových stání,” říká režisér Biser A. Arichtev.

„Od narození syna to sice není můj první návrat před kameru, ale určitě je to návrat k natáčení s manželem. A užívám si to moc. Jen to chce teď trochu víc plánování, aby nevyhrávaly pochybnosti, zda nebýt ještě doma s malým. Nejlíp je na tom Luka, ten si chvíle s babičkami a kamarádkami chůvami dost oblíbil. Tak se mi ulevilo a do práce chodím odpočívat," doplnila jeho žena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám