Hlavní obsah
Článek

Chrissy Teigen (38) se fanouškům prostřednictvím Instastories svěřila, že podstupuje umělé oplodnění. Podělila se o fotku injekcí s hormony. S procesem má už své zkušenosti, s manželem Johnem Legendem takhle počali obě děti Lunu (5) a Milese (3).

V roce 2020 se modelce jako zázrakem podařilo otěhotnět přirozenou cestou a na třetího potomka se velmi těšila. V pátém měsíci ovšem přišly komplikace, které bohužel vedly k potratu. Hvězdný pár čekal chlapce, kterému už vymyslel jméno Jack.

Modelka prožívala ztrátu veřejně, zveřejnila dokonce fotky přímo z operačního sálu. Ostře ji za to tehdy kritizovali. Většina fanoušků usoudila, že některé věci na sítě zkrátka nepatří, Teigen si ale stála za tím, že je to její forma vypořádání se se zármutkem. Navíc prý chtěla podpořit ženy, které si prošly potratem.

V únoru loňského roku, kdy by se Jack narodil, pak Chrissy operovali s endometriózou. „Chodím na terapie a často říkám, že nechápu, jak je možné, že jsem nedonosila dítě. Jack byl zdravé miminko, ale s mým tělem bylo něco špatně,“ rozpovídala se v dubnu v rozhovoru pro Rafinery29.

Snahu stát se potřetí maminkou ale nakonec nevzdala. „Prostě to musím zkusit znovu. Chci to zkusit znovu. Věřím, že teď je na tom moje tělo lépe,“ měla jasno už v loňském roce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám