Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Halle Berry (57) potěšila fanoušky snímky ve zlatých plavkách, v nichž vynikla její dokonalá figura. Vesele pózovala po boku sexy svalovce, kterým je u celebrit oblíbený fitness trenér Peter Lee Thomas.

S tím herečka trénovala už v minulosti a nyní se ke spolupráci vrátila. Fanoušky se příspěvkem snažila namotivovat ke cvičení s tím, že se pouští do tvrdého tréninku, a promovala vlastní lifestylový web respin.

Halle je ve skvělé formě, kterou jí mohou závidět i mnohem mladší ročníky. Pravidelné cvičení je součástí její rutiny, dělá hlavně jógu, cardio a pro roli sportovkyně ve snímku Modřiny, který uvedl Netflix před dvěma roky, si dokonce vyzkoušela MMA.

Z toho, jak je oscarová herečka aktivní, se nejspíš raduje i její partner, muzikant Van Hunt (51), s nímž je ve vztahu zhruba dva roky. Berry je prý zamilovaná až po uši a libuje si, že je Hunt snad konečně tím pravým.

Herečka má dvě děti z předchozích vztahů. Ze svazku s hercem Olivierem Martinezem syna Macea (8), s expartnerem Gabrielem Aubrym dceru Nahlu (13). Vdaná byla dokonce třikrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám