Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to 25 let, co se do sebe dva kolegové z rádia Martin Veselovský a Monika Valentová zamilovali. Uteklo to jako voda a letos slaví 20 let v manželství, tedy porcelánovou svatbu. Nabízí se otázka, zda u nich doma někdy lítal porcelán.

„Vlastně ano, lítaly nějaké skleničky, ale jednou letěl i počítač. Bylo to ve velkých emocích,“ prozradil s úsměvem Super.cz moderátor a novinář, který bude úterním hostem talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Z jejich manželství vzešly dvě dcery Rozálie a Viktorie. Zajímalo nás, zda jdou ve šlépějích svých rodičů. „Mám pocit, že starší Róza má jemný nátisk, když se dostane ke slovu, při nějaké prezentaci ve škole. Ale že by směřovaly přímo k novinařině, to zatím nemůžu říct. Myslím, že jdou naopak v našich šlépějích v tom, že zdaleka ani neví, co by pořádně chtěly studovat, a už vůbec ne, co by chtěly v životě dělat,“ vysvětluje Veselovský.

Po pracovní stránce jej známe jako velkého profesionála, pečlivě připraveného moderátora, který se u nás řadí k těm nejlepším. Jaký je ale Martin Veselovský v soukromí? „Jsem hodně vzteklý, to je moje dost dominantní vlastnost, se kterou celý život bojuju a myslím si, že ne úplně úspěšně,“ prozradil na sebe se smíchem a dávkou upřímnosti. Mimo jiné je také milovníkem koček, sportu a aktivního života, jak se můžete přesvědčit v galerii.

Reklama

Další články

Načítám