Hlavní obsah
Článek

Nathan Fillion má za sebou skvělou televizní kariéru. Poté, co se proslavil v seriálech jako Zoufalé manželky, Firefly či Castle na zabití, před pár lety zazářil v první sérii televizního seriálového hitu Zelenáč, který právě můžete sledovat každý čtvrtek od 20:00 hodin na Televizi Seznam.

Co se ale týče osobního života, Nathan tolik úspěchu neslaví. Ve svých 51 letech je stále svobodný i bezdětný. Ačkoliv byl v průběhu let spojován s řadou hereckých kolegyní,

a dokonce i dvakrát zasnoubený, žádný vztah neměl dlouhého trvání. Naposledy byl spojován s bývalou ženou George Clooneyho Kristou Allen.

Největší fanouškovskou základnu si sympatický kanadský herec Nathan Fillion vybudoval zejména díky seriálu Zelenáč (The Rookie), na televizních obrazovkách se ale poprvé objevil před více než 25 lety, když mu bylo pouhých 23 let. Původně se chtěl věnovat oboru svých rodičů a stát se učitelem, osud ho ale nakonec zavál jiným směrem. O jeho úspěšné herecké kariéře svědčí jeho jmění, které je odhadováno na 20 milionů dolarů.

První velká láska potkala Nathana v roce 1995, kdy kolegyni z filmu General Hospitals Vanessu Marcil po osmi měsících známosti požádal o ruku. Pár však spolu vydržel jen něco málo přes půl roku, pak vztah ukončili každý se vydal svou cestou.

V letech 2005 až 2009 pak herec chodil s herečkou ze seriálu Entourage Perrey Reeves, než se však zamiloval do Mikaely Hoover, kterou požádal o ruku po několika měsících vztahu. Bohužel ani tento vztah nedopadl happy endem a nedlouho po začátku velké lásky šli dva známí herci od sebe.

Ve světě šoubyznysu se šušká, že Nathan více než kamarádil s herečkami Felicií Day, Kate Luyben či Christinou Ochoa. Poslední láskou, se kterou se před veřejností neskrýval, byla bývalá žena jednoho z nejkrásnějších mužů světa George Clooneyho, Krista Allen.

V lásce se pohlednému Nathanovi příliš nedaří, o to víc je ale úspěšný v práci. Čtvrtá série seriálu Zelenáč byla uvedena zkraje letošního roku, a rozhodně není zklamáním. Nathan se v ní samozřejmě objevil v hlavní roli coby John Nolan, nejstarší nováček u losangeleské policie, který využívá své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, aby udržel krok s o 20 let mladšími nováčky.

Reklama

Další články

Načítám