Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Netflix zveřejnil trailer k očekávané druhé řadě úspěšného seriálu Bridgertonovi. Jednou z nových tváří bude pětadvacetiletá Charithra Chandran (25), která si zahrála postavu Edwiny Sharmy. Její dosud nejznámější rolí je Sabina Pleasance v seriálu Alex Rider.

Vyrůstala v Oxfordu, kde také na slavné univerzitě získala vzdělání v politologii, filozofii a ekonomice, herectví jí bylo odmalička vášní. V době studií působila v divadle, ale pracovala také jako číšnice nebo jako asistentka v parlamentu (uvádí se bez bližší specifikace).

Studia dokončila v roce 2019, kdy také získala práci v konzultační agentuře v Londýně. Před byznysem v City (londýnská finanční čtvrť) však dala přednost herectví. Než zasáhla pandemie, sbírala tolik zkušeností, kolik jen zvládla.

„Byla to nejhezčí doba v životě. Potkala jsem skvělé, kreativní a otevřené lidi, právě tehdy jsem byla nejšťastnější,“ svěřila v rozhovoru s magazínem The Face.

Pro to, že před ekonomickou kariérou upřednostnila herectví, má hezké přirovnání: „Když potkáte toho pravého, dojde vám, že už své ex nemilujete. Přesně tak to cítím s herectvím, nechci zpět.“

Tak uvidíme, zda se z ní stane nová seriálová, případně filmová hvězda. Příležitost v divácky mimořádně úspěšných Bridgertonových je beze sporu skvělým odrazovým můstkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám