Hlavní obsah
Článek

Koncem roku se Bebe Rexha (34) rozbrečela před svými fanoušky, když jim svěřila, že se necítí dobře kvůli své aktuální váze. Přibrala prý tolik, že už to bylo za hranou její sebelásky a neměla chuť se ani fotit. Naštěstí se už vše srovnalo a zpěvačka se vrací ke svému sexy pózování na sociálních sítích.

Rexha začala přidávat fotky v šatech a nyní už se osmělila i ke snímkům v bikinách a vypadá skvěle. Barevné trojúhelníčkové plavky jí sluší a pózy za tak krátkou chvíli bez focení opravdu nezapomněla.

Zpěvačka je už roky pod medikací se svou bipolární poruchou, o které mluví s fanoušky otevřeně. Poprvé jim tuto zprávu sdělila v roce 2019. „Dlouhou dobu jsem nerozuměla tomu, proč se pořád cítím nemocná. Proč jsem se v nejhorších stavech nechtěla vzdálit ze svého domu nebo být mezi lidmi. Ve stavech, kdy jsem se cítila nabitá energií, jsem zase nemohla spát ani přestat tvořit hudbu. Teď už to vím,“ napsala tehdy na Twitter.

O tom, jaké je to žít s bipolární poruchou se rozpovídala v rozhovoru pro Self Magazine. „Jednu chvíli jsem bývala hyperaktivní a každému hned psala a v další chvíli jsem byla nedbalá. Nemohla jsem ovládat své emoce a byla jsem velice úzkostná, nedokázala jsem chvíli posedět,“ uvedla Bebe, která rozhodně nežádá soucit: „Není důvod cítit se kvůli mně zle. Jsem v pořádku, zdravá a pracuji na sobě, abych byla lepším člověkem.“

Od svého lékaře dostala po diagnóze medikaci, která jí s nemocí pomáhá. „Neodstranilo to veškerý smutek a úzkosti, ale cítím se mnohem lépe. Pomohlo mi to najít v životě rovnováhu, už nemám takové výkyvy. Když mi poprvé prášky zabraly, nevěřila jsem tomu, jak se cítím. Bylo těžké uvěřit, že se lidé mohou cítit takhle dobře.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám