Hlavní obsah
Článek

Chcete si udělat romantický večer v příjemné atmosféře, ale nevíte, jak na to, aby to nepůsobilo strojeně, a zároveň to stoprocentně fungovalo, a hlavně se to líbilo vám oběma? Máme pro vás několik tipů.

Věděli jste, že vám ke zvýšení přitažlivosti stačí parfém? Ano, ale musí mít to správné složení. A slyšeli jste o speciálních svíčkách, se kterými lze masírovat? Máme pro vás i další tipy, které spolehlivě zpříjemní vaše společné chvilky s partnerem nebo vám pomohou uspět na rande.

Správné osvětlení je základ

Světlo zářivek je neúprosné a odhalí i vady na kráse, o kterých nemáme ani tušení, ovšem ani absolutní tma nemusí být to pravé ořechové. Nemůžete zapojit všechny smysly a navíc hrozí úraz. Svíčky jsou tedy naprostá nutnost. Když si ale správně vyberete, nemusí přinést jen výhodu intimního osvětlení. Vonná svíčka Love me Meadow z řady MAGNETIFICO – power of pheromones působí afrodiziakálně, proto je pro vytvoření jedinečné a svůdné atmosféry perfektní volbou. Vosk těchto svíček je navíc stoprocentně přírodní.

Foto: Magnetifico.eu
Unikátní afrodiziakální vonná svíčka z řady Magnetifico – power of pheromones

Láska prochází žaludkem

Možná se zdá, že nejlepším povzbuzovačem je alkohol, ale není tomu tak. Je pravda, že sklenička či dvě vám možná dodají kuráž, ale dost možná naopak způsobí, že se vám začne chtít spát a z večera plného zážitků nebude nic. Paradoxně mnohem lépe může zapůsobit třeba zázvorový čaj. K večeři si uvařte chřest, dejte si předkrm s čerstvou bazalkou, afrodiziakální účinky má i šalvěj, koriandr, skořice, vanilka či anýz.

Vyšší sebevědomí

Ať už jste teprve v začátcích vztahu, nebo naopak máte pocit, že vášeň ze vztahu po letech vyprchala a vy ji toužíte znovu probudit k životu, možná budete potřebovat dodat trochu odvahy. Alkoholem si rozhodně pomáhat nemusíte, zkuste speciální parfém. Vůně totiž dělá divy, zvlášť pokud jde o parfémy MAGNETIFICO – power of pheromones, které fungují jako feromony a dodávají na přitažlivosti. Na webu magnetifico.eu seženete variantu jak pro ženy, tak pro muže, a to hned v několika verzích. Stačí pár kapek a rázem budete pro své okolí neodolatelní a co víc, parfémy vám díky svému složení pomohou také na obchodní schůzce, pohovoru nebo zkoušce ve škole.

Foto: Magnetifico.eu
Parfém pro zvýšení přitažlivosti z řady MAGNETIFICO power of pheromones

Ta správná atmosféra s jedninečným prožitkem

Prostředí, ve kterém se nacházíme, nás ovlivňuje, ať chceme nebo nechceme. Zvláště, pokud neprožíváte vášnivé začátky vztahu, kdy je vám oběma všechno jedno. Ve všech ostatních případech je nutné uzpůsobit situaci i prostředí a to tak, aby naše smysly nic nerušilo. Pusťte si podmanivou hudbu nebo jen „tu vaši“ písničku či interpreta. A jak už bylo řečeno, intimní atmosféru skvěle dokreslí světlo svíčky, a dokonce existuje spojení romantického kouzla svíčky s relaxačním a vzrušujícím prožitkem z masáže. Toto spojení představují masážní svíčky MAGNETIFICO Enjoy it! Jedinečné složení obsahuje mimo jiné bambucké máslo, kokosový olej, mandlový olej, chmel, antioxidanty a včelí vosk. Tato směs se po zapálení pomalu rozpouští, po několika minutách svíčku sfoukněte, směs nalijte na tělo a můžete začít masírovat. Rozhodně se nemusíte bát, že se spálíte, masážní vosk zůstane jen příjemně teplý.

Foto: Magnetifico.eu
Prémiová masážní svíčka MAGNETIFICO Enjoy it!

Masáž jako předehra

Vzájemné doteky a fyzickou blízkost je vhodné navodit masáží a to buď již zmíněnými speciálními svíčkami nebo také masážními oleji. Prémiové oleje z řady MAGNETIFICO – power of pheromones s pěti druhy přírodních olejů mají zároveň i afrodiziakální účinek. Vybrat si můžete hned z několika vůní – exotické ovoce, jasmín nebo santalové dřevo. Tento masážní olej zajišťuje optimální kluzkost, není příliš mastný a přirozeně se vstřebává do pokožky. Je navíc vhodný i pro masáž intimních partií.

Foto: Magnetifico.eu
Masážní olej z řady MAGNETIFICO - power of pheromones

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám