Hlavní obsah
Článek

V případě Jacka Quaida (29) jablko rozhodně nepadlo daleko od stromu. Syn Dennise Quaida (67) a Meg Ryan (60) se rovněž věnuje herectví a podle všeho ho čeká zářná budoucnost. Aktuálně ho můžete vidět i v českých kinech v hororu Vřískot 5, kde ztvárnil Richieho.

Herecký debut si Jack odbyl v roce 2012 v Hunger Games, roli si pak zopakoval i v pokračování. Kromě jiného aktuálně působí v seriálu Banda streamovací sítě Amazon Prime a natáčí hojně očekávaný snímek Oppenheimer Christophera Nolana. Kromě hraní se věnuje i dabingu.

Jack je jediným společným dítětem Quaida a Ryan, herci byli svoji v letech 1991-2009. Meg si později adoptovala ještě dceru Daisy (18), zatímco Dennis má ze svazku s v pořadí třetí manželkou Kimberly Quaid ještě dvojčata Zoe a Thomase (14). V roce 2020 do toho herec praštil počtvrté, vzal si o 39 let mladší Lauru Savoie.

Jack je podle všeho aktuálně nezadaný. V minulosti byl v dlouhodobém vztahu s televizní režisérkou Lizzy McGroder, příliš toho ze svého soukromí ovšem nesdílí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám