Hlavní obsah
Článek

Prostořeká blondýnka Kelly Osbourne (27) na sebe opět upozornila. Tentokrát ale naštěstí ne svou proříznutou pusou, kterou s oblibou kritizuje outfity známých osobností jako komentátorka pořadu Módní policie na televizi E!, ale mnohem příjemnějším a lichotivějším způsobem. Svlékla se totiž do bikin pro australskou verzi časopisu OK! a dokázala, že s baculatou brunetkou s krátkými vlasy, kterou dříve bývala, nemá už vůbec nic společného.

Šťouravým fanouškům však neuniklo, že zdánlivě nové fotografie se měly objevit již před více než rokem v jiném časopise, a to v prosincovém vydání z roku 2010 magazínu Shape. Použití starších fotografií je přitom zvláštní, jelikož Kelly se podařilo svou štíhlou postavu udržet, a tak si klidně mohla dovolit nafotit snímky zbrusu nové.

Mluvčí Kelly Osbourne ani ona sama dosud použití starých fotografií v magazínu OK! nevysvětlili. Kelly se však pro rozhovor vyjádřila, jak se jí podařilo zázračně zhubnout, jak změnila své stravovací návyky a popisuje i spolupráci se svým osobním trenérem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám