Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obě děti, staršího syna Mikuláše i novorozenou dcerku Miru nechala na starost svojí mamince a poprvé se vypravila do společnosti. Tereza Ramba (34) vyrazila sama do kina, její manžel Matyáš měl představení mimo Prahu, takže to bylo logisticky dost náročné.

Ovšem premiéru filmu Amerikánka, který vznikl na základě stejnojmenné divadelní hry, v níž s kolegyní Eliškou Křenkovou několik let účinkovala, si v pražském kině Aero nemohla nechat ujít. Během pandemie, kdy se Amerikánka hrála na nejrůznějích místech včetně letiště, snímek natočil režisér Viktor Tauš.

"Tohle není jenom nějakej biják. Tohle jsou dva roky mého života. Tohle jsou všechna místa, kde jsem hrála. Tohle je můj boj za živou kulturu. Tohle je jinej pohled na pandemii. Tohle je monument dětem, co prošly děcákem za socíku," vyjádřila část svých pocitů před premiérou Tereza, která také poděkovala svojí rodině a blízkým, že mohla prožít naprosto jiné dětství než její hrdinka.

Jak to Tereze po porodu poprvé ve společnosti krásně nalíčené a v krásných šatech slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám