Hlavní obsah
Článek

Dcera oblíbeného amerického herce a komika Jima Carreyho (50) Jane (24) se rozhodla předvést své pěvecké schopnosti, které dostala do vínku už jako malá. Přihlásila se do soutěže American Idol, aby předvedla, že může dělat čest svému jménu.

„Příjmení mi pomáhá, ale i ubližuje. Jsem pod tlakem, abych byla lepší, protože jakmile se mi něco nedaří, riskuji, že lidé řeknou, že jsem se sem dostala jen díky svému jménu. Jsem tu, abych si na zemi vytvořila vlastní místo,“ prohlásila milá dívka.

Když Jane předstoupila před porotu, ve které zasedá Jennifer Lopez (54), Steven Tyler a Randy Jackson, a prozradila, kdo je jejím otcem, hispánská zpěvačka užasla. „Pracovala jsem s Jimem! Pamatuju si tě jako malou. Vzpomínáš si na mě? Byla jsem jednou z Fly Girls.“

„Myslím, že mi byly dva roky,“ zdvořile odpověděla Jane, která je již hrdou maminkou. Ohromená Jennifer pokračovala: „Byla jsi tak malá! Byla jsi dítě! Pane Bože, kdy se tohle stalo?“

Když Jane konečně dostala pokyn, zazpívala píseň s názvem Something to Talk About. I přesto, že byla puštěna do dalšího kola, sama Lopez jí doporučila, aby zapracovala na komunikaci s publikem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám