Hlavní obsah
Článek

Jen málokdo by dnes nevěděl, kdo je Sydney Sweeney (26). Než ji ovšem proslavila role Cassie v Euforii, neměla to vůbec jednoduché. Televizní tvůrci ji ze začátku dost podceňovali.

„Spoustu, spoustu let mi říkali ne. Tvrdili mi, že nejsem dost dobrá, že se nikdy nedostanu do televize, nejsem dost hezká, pořád dokola,“ prozradila AP News. „Dnes působím v jednom z nejlepších seriálů současnosti.“

V roce 2017 Sydney přistála role v Příběhu služebnice, od té doby její herecká hvězda stoupá. Kromě Euforie ji můžete vidět také v úspěšném seriálu Bílý lotos.

Začátky ale byly krušné. Zažila finanční tíseň, její rodina v minulosti žila na pokraji chudoby. S rodiči a bratrem dokonce jeden čas přežívali v motelovém pokoji.

„Díky tomu vím, že takhle nikdy nechci žít, a nikdy nechci, aby takhle musely žít moje děti. Nebo aby viděly, že se stresuji jako moji rodiče. Nikdy nechci, aby moje rodina musela žít jako dřív. Mám všechno pod kontrolou, abych měla jistotu, že jsem zajištěná,“ uvedla v rozhovoru pro magazín GQ.

„Chtěla bych mladé generaci ukázat, že mohou dosáhnout čehokoliv, i když nemají prostředky a kontakty,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám