Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) přišel o přední zub. "Popral jsem se v hospodě v Jevanech. Opilý Slovák se navážel do mojí sousedky a začal kopat do jejího psa. Tak jsem na něj spustil. V tu chvíli už jsem cítil jen pěst," svěřil Super.cz Hůlka. "Ale když jsme skončili, ležel na zemi on," dodal.

S úsměvem chudším o jedničku vlevo nahoře se Hůlka objevil na obědě protagonistů muzikálu Bídníci. Kolegové si z něj trochu tropili švandu, on to ale nesl hrdinně s tím, že se nemá za co stydět, když bránil slabší. "Policie nezasahovala," upřesnil.

"Dokonce jsem ten zub potom našel, ale to už k ničemu není. U běžného zubaře mi řekli, že se s tím nic nedá dělat, tak jsem se objednal ke specialistovi. Ve čtvrtek už bych měl být v pořádku," svěřil. "To ale nemusíš spěchat, jako Javert v Bídnících bys vypadal dobře i bez zubu," smáli se producent František Janeček s režisérem Petrem Novotným.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám