Hlavní obsah
Článek

Před deseti lety zvítězila po boku Jana Ondera v reality show StarDance. Bývalá úspěšná tyčkařka Kateřina Baďurová sice pověsila profesionální kariéru na hřebíček, ale pohyb z jejího života zcela nevymizel.

„Mám již jedenáct let svoji školku zaměřenou na pohyb a sport. Pracuji na Olympu, což je vrcholové středisko pro sport na Ministerstvu vnitra. Já jsem tam zástupce ředitele pro sport,“ svěřila se nám během rozhovoru na Olympijském festivalu v Brně Kateřina.

Na happening zasvěcený olympiádě ji doprovodily i její dcerky Ellen a Nikolet. Kateřina nám prozradila, že kromě toho, že krásná jména vybíral jejich tatínek, bývalý výškař Tomáš Janků, tak se obě dívenky věnují sportu.

„Moje dvě dcerušky mají sport rády a nejvíc zatím tíhnou ke gymnastice. Což je podle mě základ pro cokoliv, ale nemám žádné ambice je někam tlačit. Chci, aby dělaly, co je baví. Jsme sportovní rodina, tatínek je bývalý výškař Tomáš Janků, takže si myslím, že předpoklady na sport mají. Ale kam je vítr zavane, to teď ještě nevíme,“ krčila rameny Baďurová.

A jaké má sympatická brunetka plány do budoucna. „Já si žádné plány nedávám. Sport mě naučil, že všechno může být během vteřiny jinak. Takže do budoucna si dávám jen malé, drobné cíle, krůčky. Já jsem nyní ve svém životě spokojená,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám