Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda sociálních sítí Wiyada Pontawee (26) prožívá příšernou ztrátu. Zatímco s manželem Pongritem fotili snímky v luxusní vile v thajském městě Pattaya, jejich dvouletý syn Chawanakon Hancharoenpanna se utopil.

Focení probíhalo i s dalšími modelkami. Fotil právě manžel Wiyady a jejich syn si hrál v bazénku s mladším sourozencem a dalším dítětem.

Bohužel v nestřeženém okamžiku došlo k tragédii. Že má chlapec ve vodě potíže, si všiml jeho otec, okamžitě přispěchal na pomoc a přivolal záchranku.

Záchranářům se nepodařilo chlapečka oživit, po převozu do nemocnice byl prohlášen za mrtvého.

„Pracoval jsem, když se to stalo,“ uvedl Pongrit pro thajská média. „Zaslechl jsem z bazénu divné zvuky a uviděl syna, jak se topí. Skočil jsem tam a vytáhl ho, ale bylo pozdě.“

„Záchranáři dorazili na místo a našli rodiče s tělem dvouletého chlapce v náručí. Byli pochopitelně zdrcení,“ popsal v prohlášení mluvčí záchranné služby. „Snažili se chlapce oživit pomocí defibrilátoru i během transportu do nemocnice. Navzdory jejich nejlepšímu úsilí se ho nepodařilo oživit.“

Chawanakon by za několik dní oslavil třetí narozeniny. Policie v tuto chvíli smrt dítěte nevyšetřuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám