Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou Pavlínou Němcovu (52) jsme se setkali večer na sv. Valentýna, který trávila napůl pracovně. Zajímalo nás, jestli svátek zamilovaných slaví, a jestli jej vůbec má s kým oslavit.

„Lidé si mohou dělat Valentýna celý rok. Já ty svátky moc nedodržuji, zvláště ne Valentýna, protože pro mě je 1. máj ten lásky čas, k tomu patří políbení pod rozkvetlou třešní,“ svěřila Super.cz modelka, která bude v úterý hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Odpovědi na otázku o lásce se kráska snažila s potutelným úsměvem vyhnout, je totiž v posledních letech na své soukromí velmi opatrná. „Třeba je,“ reagovala, když jsme se jí zeptali, jestli je v jejím životě někdo, s kým by případně mohla svátek zamilovaných oslavit.

V každém případě nepřehledně září, jako by byla zamilovaná. „Já bych to nenazývala zamilovaností, ale spíš takovou spokojeností,“ nenechala se rozhodit.

Pavlína Němcová má syna Alana, který už překročil hranici třicítky a teoreticky by už mohl ze své maminky udělat babičku. Na novou životní roli je připravená a nemůže se dočkat. „Tak samozřejmě, může se to stát, doufám, že se to stane, a velice brzy. Já se na tu roli babičky velice těším,“ říká modelka a herečka, kterou na jaře uvidíme ve snímku Po čem muži touží 2 nebo v připravovaném celovečerním filmu podle námětu Báry Nesvadbové (49)

Reklama

Další články

Načítám