Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi nejvýraznější české modelky. Sára Struhařová je výjimečná i díky kratičkým vlasům, málokdo ale ví, že v jejím případě nejsou výstřelkem, ale důsledkem autoimunitního onemocnění alopecie.

Sára si ale nezoufá. Díky charakteristickému vzhledu nemá nouzi o práci v Česku a daří se jí i v zahraničí.

„Moje vlasy jsou specifické. U některých návrhářů mi to pomáhá. Na druhou stranu se nezačleňuji mezi modelky, které běžně chodí přehlídky. Má to své plusy i minusy,“ řekla Super.cz Sára, která na některé příležitosti nosí paruku. „Paruky mám, ty mě baví. Na castingy ale chodím přirozená, protože mě tak chtějí i klienti,“ vysvětluje.

Struhařovou mají na focení a přehlídkách v oblibě i kadeřníci. „Mají se mnou nejméně práce. Vždycky jdu jako první. Stačí, když mě nalíčí, a jsem připravená, mají to se mnou jednoduché,“ směje se kráska.

Po dlouhých vlasech se jí občas zasteskne, je však smířená s tím, že jí kvůli nemoci bohužel nenarostou. „Moje autoimunitní nemoc neumožňuje, aby mi vlasy narostly. Alopecie nejde hned tak vyléčit a změnit,“ krčí rameny Struhařová. „Jsem ale ráda, že jsem našla samu sebe a cítím se tak dobře,“ dodala Sára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám