Hlavní obsah
Článek

Herečka Berenika Kohoutová (33) nedávno oslavila narozeniny, ale dáreček si pro své fanoušky připravila spíše ona sama. Sympatická třicátnice se jen v kahotkách vyfotila sama před zrcadlem. Odhalené vnady ale cudně zakryla pod rukama, aby toho přece jen neukázala příliš.

Maminka dvouleté dcery Loly vypadá skvěle, ale řada obdivovatelů by si přála, aby toho ukázala ještě mnohem více. Kromě gratulací k narozeninám si tak mohla přečíst i tajná přání nejrůznějších nápadníků.

"Bez těch rukou by to bylo zajímavější," napsal jí jeden z fanoušků. "Ty ruce podél těla," požádal další. "Ruce kazí pěkný dojem," dodal jeden z mužů. Až by si ji měl její manžel Kryštof Kubín začít hlídat. Herečka má ale oči jen pro něj, a dokonce jí ani nevadilo, že kvůli covidovým restrikcím trávila v minulých letech hodně času doma.

"Vlastně mi to přišlo docela vhod, i když to nevyzní dobře. Ze začátku, když to ještě nevypadalo tak tragicky, jsem si říkala, že je super, že můj kluk je díky home office s námi doma a já nejsem ve stresu, že musím někde hrát, když mi doma roste dítě. Bylo to docela fajn," řekla Super.cz herečka, která i tak na nelehkém období uměla najít pozitivní stránky. Dnes už je ale opět zpátky v pracovním kolotoči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám