Hlavní obsah
Článek

Před čtrnácti dny se špitalo, že se  Ben Cristovao (36) a Monika Bagárová (29) rozešli. Dnes se naopak začíná mluvit o svatbě. Půvabné zpěvačce se totiž na prsteníčku levé ruky objevil nepřehlédnutelný prstýnek. Na veřejnosti navíc působí zlatá dvojka Česko Slovenské SuperStar dokonale harmonicky. Že by se talentovaný pár rozhodl zpečetit slova svého společného duetu „Chci“ a ztvrdit svůj vztah sňatkem?

„Je určitě pravda, že bych si přála mít jednou pohádkovou svatbu, ale není kam spěchat,“ popírá spekulace půvabná brunetka, která dosáhne teprve v červenci letošního roku plnoletosti. Monice by dokonce vůbec nevadilo jít ve šlépějích svých rodičů, kteří se vzali až po dvacetileté známosti. A proč tedy ten blýštivý prstýnek?

„Jako snad každou holku mě baví se parádit, odmala jsem měla doma šperkovnici se spoustou prstýnků, náramků a náušnic. Když jsem proto dostala nabídku stát se exkluzivní tváří sběratelské kolekce prstenů a osobně se podílet na jejich navrhování, neváhala jsem ani minutu,“ svěřila se s nadšením Bagárová, kterou jsme společně s Cristovaem načapali přímo na natáčení reklamy šperkařské kolekce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám