Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli covidové pandemii divadla rušila představení. I Fantom opery v GoJa Music Hall si naordinoval několikaměsíční pauzu a hrát se opět začne od 19. března. Natálie Grossová (21), která tady ztvárňuje roli baletky Meg a připravuje se i na hlavní roli Christine, ale v té době nezahálela. Natáčela i film.

Spolu s režisérkou Evou Toulovou, která si zahraje také hlavní roli, si střihla roličku ve filmu Superžena, který by měl jít do kin letos na podzim. "Hraju její sestru Annu a ve filmu se budu dokonce i vdávat, takže jsem se těšila, až si tuhle příležitost vyzkouším," řekla Super.cz Natálka, která svatební šaty oblékla poprvé.

"Na to jsem se moc těšila, zkusit si svatbu takhle nanečisto. V reálném životě bych rozhodně ještě počkala, ale třeba někdy do budoucna," zasnila se Natálka, která nám svěřila i to, jakou představu o svém svatebním dni má, což se můžete dozvědět v našem videu. "Ale je mi devatenáct, mám dost času a zatím se chci věnovat vlastní kariéře," nespěchá mladá zpěvačka pod čepec.

Natálka už se těší, až se od 19. března opět vrátí na jeviště GoJa Music Hall. "Divadlo mi strašně chybí a těším se, až se Fantom opery začne zase hrát. Zatím se věnuju tvorbě vlastních písniček. Skládám, doma mám vlastní malé studio. Jde o popové písničky a už brzy bych chtěla něco poslat do světa, a to včetně videoklipu," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám