Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neobvyklé roli, tedy aspoň pro ty, kdo pravidelně sledovali její pořad Herbář na České televizi, se bude od dnešního večera objevovat každou sobotu herečka Kateřina Winterová (48). V desetidílném seriálu Šéfka na Nově bude ztvárňovat policistku Karlu Langerovou, která bojuje nejen proti zločinu, ale také svým vlastním démonům.

"Karla je životem i svou prací ostřílená žena. Je docela přímá, ale zároveň lidská a snaží se vždycky najít pravdu,“ uvádí ke své postavě Kateřina Winterová. „Karla v průběhu seriálu řeší nejen případy, které jí průběžně přistávají na stole, ale také případ svého mrtvého manžela, který policie sice oficiálně uzavřela, ale pro ni zůstává nedořešený a chce mu za každou cenu přijít na kloub,“ upřesnila.

„Doufám, že Šéfka bude hlavně divácky zajímavá, protože na rozdíl od jiných epizodických detektivních seriálů má tato série též silnou osobní linku. Ta je nejen velmi poutavá, ale obnáší i rozhodnou a energickou ženskou hrdinku, jež si je plně vědoma svých schopností a snaží se objasnit důvod, proč přišel její manžel o život,“ uvádí scenáristka Hana Wlodarczyková.

V prvních dílech bude vyšetřovací tým pod vedením Karly Langerové řešit například smrt mladé novinářky, vraždu úspěšného projektanta nebo úmrtí vážně nemocného pacienta na soukromé klinice.

Kateřinu Winterovou mělo publikum ráda i jako zpěvačku seskupení Extasy of Saint Theresa, která před dvaceti lety získala i Cenu Anděl. Tyhle fanoušky ale zklame. "To už je minulost a krásné vzpomínání," řekla Super.cz herečka, kterou můžeme vídat i na prknech Národního divadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám