Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od začátku března se v pořadu Top Star magazín místo Mahuleny Bočanové (57) bude objevovat Gabriela Partyšová. "Kdybych tu nabídku nevzala já, udělal by to někdo jiný," řekla Super.cz Gábina, která by ráda, aby pozice moderátorky byla trochu jiná. "Určitě nechci ležet na gauči, diváci to dost kritizovali," míní.

"Kdyby to bylo možné, od září bych nechtěla vstupy točit ve studiu, které jsou přece jen hodně sterilní, ale odněkud z terénu," plánuje Gábina. Ta zatím neví, kdo převezme její večírkovou rubriku. "Mluvilo se o tom co nejméně, aby se nevynesly informace," vysvětlila. "Ale ráda bych si tu rubriku nechala dál. Práce mi nevadí," smála se.

To, že přijala televizní nabídku, jí ale trochu pokazilo plány v soukromí. "Odřekla jsem kšefty na celý duben, abychom mohli jet s manželem a synem do našeho domečku na Floridu. Ale protože se Top Star natáčí každý týden, nepřipadá to v úvahu," svěřila posmutněle.

Reklama

Další články

Načítám