Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud si na sebe něco vezme vévodkyně Kate (42), ihned je po tom velká sháňka. Ovšem svetr, který oblékla na natáčení čtení pohádky pro děti, teď nemají šanci sehnat. Jen co se v něm objevila, byl na webu značky Holland Cooper vyprodaný.

Možné zájemkyně by mohla odradit i cena, která se vyšplhala lehce nad pět tisíc. To si občas Kate vybere mnohem levnější kousky.

Za bílým svetrem se vzorem stojí návrhářka Natasha Rose Griggs z Birminghamu. Pro značku Holland Cooper navrhovala v letech 2018 až 2021 a mezitím vytvořila vlastní značku plavek, kterou uvedla na trh v roce 2020. Za tu už dokonce v loňském roce získala jednu z módních cen.

Svetr údajně navrhla od A do Z, a dokonce tehdy sama našla továrnu v Hong Kongu, kde se poté její model šil. Kate si tuto britskou značku oblíbila, už v loňském roce při návštěvě v Edinburghu na sobě měla jejich zelenomodrý kabát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám