Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Martinu Gavriely (45) vzala televize Prima na milost a dostala dva nové pořady. Reality show z exotického prostředí a společenský magazín. "Dostala druhou šanci. Chceme na ní vytvořit něco jako příběh Pretty Woman," řekl Super.cz šéf PR oddělení televize Marek Winkler. Každý dobře ví, že tento příběh je o dívce, která se z prostitutky stala normální ženou.

"Já o ničem takovém nesnila. Chtěla jsem otěhotnět a být s rodinou. Zrovna večer poté, co jsem byla na castingu, jsem doma čůrala na papírek, jestli opravdu nejsem těhotná, když to o mně napsali v jedněch novinách," přiznala Gavriely. Za příležitost je ráda, ale je to pro ni komplikované. Na tři měsíce musí odletět do Dominikánské republiky.

"Pro leckoho je to sen. Já mám ale dvě malé děti. Bude je mít na starosti můj přítel Marcus Tran a má maminka. Byla bych ráda, aby mohli všichni aspoň na čtrnáct dní přijet za mnou. Starší Jessiku totiž na delší dobu ze školy nepustí," vysvětlila. V Dominikánské republice bude muset natáčet i první vstupy do pořadu Top Star Love, který má být ostřejší verzí klasického Top Star magazínu na Prima Family.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám