Hlavní obsah
Článek

Nejlepší poločas v historii Super Bowlu, shodují se fanoušci po letošní show. Vystoupení opravdu nelze nic vytknout, a to ho mají na svědomí opravdoví hip-hopoví veteráni.

Na starost ho měl otec rappu Dr. Dre (56), který si přizval na pomoc rappery Snoop Dogga (50), Kendricka Lamara (34), Eminema (51), 50 Centa (46) a zpěvačku Mary J. Blige (51). Bylo to vůbec poprvé, co byl poločas zasvěcen hip-hopu - a vyplatilo se.

Třináctiminutové vystoupení se velmi povedlo a fanoušci ho ještě teď rozdýchávají. Dre v minulosti produkoval alba nebo alespoň úspěšné singly všech vystupujících. Vděčí mu tedy za dost peněz. Celkové jmění všech umělců dohromady činí v přepočtu přes 21 miliard korun.

Dr. Dre, který je také nazýván prvním rapovým miliardářem, je nejbohatším z nich. Vlastní majetek v hodnotě skoro 10 miliard korun. Druhým nejbohatším je nepřekvapivě Eminem se jměním necelých 5 miliard.

Za ním nezaostává Snoop Dogg s majetkem přes 3 miliardy, Kendrick Lamar, jehož jmění údajně činí necelé dvě miliardy, ani Mary J. Blige s majetkem půl miliardy korun.

Majetek 50 Centa byl v minulosti vyhodnocen na více než dvě miliardy, v roce 2015 ovšem rapper vyhlásil bankrot. Věří se, že má aktuálně na kontě zhruba polovinu.

Nebývá zvykem, že by se fanoušci shodli ohledně vystoupení v rámci Super Bowlu, letošní ročník je ale výjimkou. A velmi kladně ho hodnotí i kritici. „Snadno, velmi snadno, bez jediného zaváhání to lze nazvat nejlepší show v historii Super Bowlu,“ zhodnotil na Twitteru například novinář John Heilemann.

Související témata:
Kendrick Lamar

Reklama

Další články

Načítám