Hlavní obsah
Článek

V novém filmu Signál si vedle Vojtěcha Dyka (38) a Kryštofa Hádka (42) zahraje také nadějná herečka Eva Josefíková (21). A právě tato rozkošná mladá dáma se ukáže jako pořádná koketa. Rozhodne se totiž uplatnit na Kryštofa Hádka své půvaby a nestoudně ho svádí.

Nejdříve významné pohledy z očí do očí, poté doteky... Tomu by odolal jen málokterý muž. A šílený dialog, který následuje, stojí opravdu za to. „Jednou jsme byli se školou v pivovaru v Humpolci,“ začíná Eva coby pohledná dcera hostinského svou hru. A se slovy „taky tam měli takový trubky“ začne Hádka hladit po noze. „To je nejmenší reaktor na světě,“ ukazuje na oplátku své milé Hádek coby matfyzák Kája obrázky jaderného reaktoru. „Dvacet centimetrů,“ dodává.

„To přece není tak málo,“ vrhne se na něj Eva. Jenže pak se stane nehoda. V zápalu vášně totiž Kája spustí rozhlas a jejich hrátky jsou živě vysílané do tiché noci.

Film, který vypráví o dvou podvodníčcích Filosovi a Kájovi, kteří přijedou do vesnice, jež leží stranou všeho ruchu a také stranou mobilního signálu, a pod záminkou výběru vhodného pozemku pro výstavbu antény mobilního operátora tu rozehrají s místními poněkud horkou partii, již zanedlouho dorazí do kin. Na exkluzivní ochutnávku se můžete podívat už nyní.

Reklama

Další články

Načítám